AnaSayfa / Genel / Kahve falında palet görmek

Kahve falında palet görmek

Kahve falında palet görmek çok kötü hissedileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, huzurunu yerine getireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında palet gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında denizde paletle yüzmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paletle yüzmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işarettir.

Kahve falında palet görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz paleti görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında paletli kepçe görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta palet görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir