AnaSayfa / Genel / Kahve falında paletle yüzmek

Kahve falında paletle yüzmek

Kahve falında paletle yüzmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında paletle yüzmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Kahve falında paletle yüzmek günah işlemeyi terk edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde paletle yüzmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında tahta palet görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz paleti görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında palet görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında derenin içinde yüzmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla denizde yüzmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir