AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta palet görmek

Kahve falında tahta palet görmek

Kahve falında tahta palet görmek işveren koltuğunda oturacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta palet gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Kahve falında tahta palet görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paletle yüzmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında denizde paletle yüzmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında paletli kepçe görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında deniz paleti görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında palet görmek gönlünce harcama yapmasına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtalı ev görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında tahta yol görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir