AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ot görmek

Kahve falında denizde ot görmek

Kahve falında denizde ot görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, zorluklarının biteceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında denizde ot gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Kahve falında denizde ot görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otlu deniz görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot toplamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü otururken görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında ayrık otu yolmak onu uyaracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşeğe ot vermek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ot yolmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ot kaynatmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir