AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot kaynatmak

Kahve falında ot kaynatmak

Kahve falında ot kaynatmak bir koyduğu işten üç alacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ot kaynatmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Kahve falında ot kaynatmak işlerinin günden güne bozulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Kahve falında sütü kaynatmak hakkıyla kazanca, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında süt kaynatmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kazanda çamaşır kaynatmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nar kaynatmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir