AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ot toplamak

Kahve falında tarlada ot toplamak

Kahve falında tarlada ot toplamak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ot toplamak gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Kahve falında tarlada ot toplamak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret eder.

Kahve falında ot tarlası görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otlu tarla görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında tarlada ot yolmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada ot kazmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot biçmek gelişeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada ot görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında isirgan otu toplamak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir