AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü otururken görmek

Kahve falında ölüyü otururken görmek

Kahve falında ölüyü otururken görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü otururken gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında ölüyü otururken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında biçilmiş ot görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan otlattığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ot kaynatmak kazancının eksileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil ot görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Kahve falında acı ot yemek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oturan insan görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir