AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlu deniz görmek

Kahve falında otlu deniz görmek

Kahve falında otlu deniz görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otlu deniz gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında denizde ot görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Kahve falında otlu deniz görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Kahve falında dağda ot toplamak rahatının bozulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oturmaya gitmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturarak su içmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında ot yakmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış ot görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir