AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ot yolmak

Kahve falında mezardan ot yolmak

Kahve falında mezardan ot yolmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında mezardan ot yolmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında mezardan ot yolmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına işarettir.

Kahve falında ayrık otu yolmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ot yolmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot yolmak zamanının boşa gideceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ot yolmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede ot yolmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek ferahlığa çıkacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir