AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde mahsur kalmak

Kahve falında denizde mahsur kalmak

Kahve falında denizde mahsur kalmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, içine kapanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Kahve falında denizde mahsur kalmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak ruhen rahatlığa erileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bir evde mahsur kalmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir