AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hanesine güneş doğacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde mahsur kalmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, amaçlardan sapmaya yorulur.

Kahve falında arabada mahsur kalmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında adada mahsur kalmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak çok daha fazla mesai harcayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir