AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde mahsur kalmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adada mahsur kalmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mahsur kalmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında camide mahsur kalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir