AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda mahsur kalmak

Kahve falında çatıda mahsur kalmak

Kahve falında çatıda mahsur kalmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak sıkıntıdan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında suda mahsur kalmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında odada mahsur kalmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde mahsur kalmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda mahsur kalmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye inanılır.

Kahve falında dağda mahsur kalmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir