AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette mahsur kalmak

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dertlerin sonlanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sözler sarf edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak tartışmalı bir işe girileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Kahve falında yolda mahsur kalmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adada mahsur kalmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir evde mahsur kalmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak malın bereketinin artmasına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir