AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok başarılı olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işarettir.

Kahve falında denizde mahsur kalmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide mahsur kalmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir evde mahsur kalmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dağda mahsur kalmak hayatının tamamen altüst olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında camide mahsur kalmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında binada mahsur kalmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir