AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda mahsur kalmak

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında yağmurda mahsur kalmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işaret eder.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerde mahsur kalmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalettir.

Kahve falında gemide mahsur kalmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odada mahsur kalmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında evde mahsur kalmak içindeki sıkıntıların gideceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir