AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumuna gömülmek

Kahve falında deniz kumuna gömülmek

Kahve falında deniz kumuna gömülmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kum gömülmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü halin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kumun içine gömülmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize gömülmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kumlu deniz görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kumunda yürümek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir