AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize batmak ve çıkmak

Kahve falında denize batmak ve çıkmak

Kahve falında denize batmak ve çıkmak aile içinde husumet gelişeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok yıpranacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batmak çıkmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında deniz batmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin dibine batmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında denizde dibe batmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Kahve falında deniz kumuna batmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini eve kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde batmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir