AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ıslatmak

Kahve falında saç ıslatmak

Kahve falında saç ıslatmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında saç ıslatmak gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında saç ıslatmak ağız tadının da kaçacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını ıslatmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ıstanbulda olmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulur.

Kahve falında ıspıt görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ıstavroz çıkarmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir