AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulacak gibi olmak

Kahve falında boğulacak gibi olmak

Kahve falında boğulacak gibi olmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında boğulacak gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında denizde boğuluyor gibi olmak hep yerinde sayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğulur gibi olmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulur gibi olmak evlerin ayrılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında boğulacak gibi olmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, şerefli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dansöz gibi oynamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir