AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemide olmak

Kahve falında batan gemide olmak

Kahve falında batan gemide olmak rütbe edineceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, nimet ve berekete ereceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemide olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında batan gemi görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemide battığını görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine alamet eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemilerin battığını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir