AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık avlamak

Kahve falında denizde balık avlamak

Kahve falında denizde balık avlamak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balık avlamak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında denizde balık avlamak yolunun hep açık olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden balık avlamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide balık avlamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak kazancın daha da artacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığı avlamak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin balık avladığını görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz balık avlamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir