AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin balık avladığını görmek

Kahve falında birinin balık avladığını görmek

Kahve falında birinin balık avladığını görmek işlerinin gerileyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin balık avladığını gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük balık avlamak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzur ve mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin balık avladığını görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölde balık avlamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz balık avlamak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, donanımlı kılacağına işarettir.

Kahve falında denizden balık avlamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı avlamak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide balık avlamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir