AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden balık avlamak

Kahve falında denizden balık avlamak

Kahve falında denizden balık avlamak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden balık avlamak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında denizden balık avlamak bir konuda destek alacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında denizde balık avlamak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında suda balık avlamak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında kalkan balığı avlamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek balığı avlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balık avlamak kırgınların barışacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir