AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan denize atlamak

Kahve falında kayadan denize atlamak

Kahve falında kayadan denize atlamak fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancı arttıracağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kayadan denize atlamak gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya yorulmaktadır.

Kahve falında kayadan denize atlamak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kayalardan denize atlamak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kayalıktan atlamak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıklardan atlamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir