AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içine atlamak

Kahve falında denizin içine atlamak

Kahve falında denizin içine atlamak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, insanların güvenini kazanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına inanılır.

Kahve falında denizin içine atlamak gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Kahve falında sevgiliyle denize atlamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize atladığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık denize atlamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz atlamak çok büyük paralar kazanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak stresini atacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işarettir.

Kahve falında denizin içine atlamak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize atlamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir