AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten denize atlamak

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, geçiminin zor hale geleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak kendi işini kurup başına geçeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten denize atladığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten denize atlamak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan atlamak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir