AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneden denize atlamak

Kahve falında tekneden denize atlamak

Kahve falında tekneden denize atlamak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekneden denize atlamak gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında tekneden denize atlamak ters giden olayların düzeleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında tekneden atlamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde teknede olmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekne ve deniz görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında denizde tekne görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde tekneler görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üzerinde tekne görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir