AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde alev görmek

Kahve falında denizde alev görmek

Kahve falında denizde alev görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde alev gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Kahve falında denizde alev görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde alev görmek o kişiye zararının dokunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş alevi görmek kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında alev görmek maddi olarak zarar edileceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük alevler görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dumansız alev görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında küçük alev görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük alev görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir