AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizci üniforması giymek

Kahve falında denizci üniforması giymek

Kahve falında denizci üniforması giymek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında denizci üniforması giymek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında deniz üniforması giymek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında denizci üniforması giymek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil üniforma giymek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis üniforma giymek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş üniforması giymek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir