AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniforma giydiğini görmek

Kahve falında üniforma giydiğini görmek

Kahve falında üniforma giydiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında üniforma giydiğini gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında askeri üniforma giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz üniforma giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis üniforma giymek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üniforması giymek ekmeğinin azalmayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında polis üniforması giymek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet eder.

Kahve falında iş üniforması giymek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizci üniforması giymek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir