AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üniforma giymek

Kahve falında yeşil üniforma giymek

Kahve falında yeşil üniforma giymek zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, pişman olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil üniforma giymek gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında yeşil üniforma giymek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında polis üniforma giymek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz üniforma giymek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizci üniforması giymek şansın önünün kesileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında lise üniforması giymek kısmetsizlik yaşanmayacağına, şerefe ve izzete delalet eder.

Kahve falında deniz üniforması giymek umutlarını kaybedeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında polis üniforması giymek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir