AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş üniforması giymek

Kahve falında iş üniforması giymek

Kahve falında iş üniforması giymek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, dertlerin sona ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş üniforması giymek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında iş üniforması giymek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil üniforma giymek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizci üniforması giymek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında polis üniforma giymek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üniforması giymek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz üniforma giymek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir