AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, başarılı olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında martı yumurtası görmek makamının sarsılmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında martı sesi duymak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında martı sevmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kazancın katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan martı görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde martı görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında martı sürüsü görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında martı eti yemek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir