AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve çimen görmek

Kahve falında deniz ve çimen görmek

Kahve falında deniz ve çimen görmek maddi olarak güç kazanacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, saygınlığının da artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve çimen gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında çimen ve deniz görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve çimen görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimende yuvarlanmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çimenlere uzanmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işarettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimene tutunmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında çimen ve su görmek dertleri biteceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimenli bahçe görmek sevinçli haberler geleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir