AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen ve deniz görmek

Kahve falında çimen ve deniz görmek

Kahve falında çimen ve deniz görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çimen ve deniz gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında deniz ve çimen görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimen ve deniz görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ot çimen görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimen üzerinde oturmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında çimen dikmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimene basmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir