AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen ve su görmek

Kahve falında çimen ve su görmek

Kahve falında çimen ve su görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kız çocuğunun olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında çimen ve su gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında su ve çimen görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çimenli su görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimen ve su görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çimende gezmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun çimenler görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir