AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlere uzanmak

Kahve falında çimenlere uzanmak

Kahve falında çimenlere uzanmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çimenlere uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular yavaş ilerliyor olabilir.

Kahve falında çimenlikte uzanmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında çimende uzanmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında çimenlere uzanmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında çimenliğe uzanmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulur.

Kahve falında çimenlerde uzanmak çok rahat bir nefes alacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüstü uzanmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında dize uzanmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuğa uzanmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir