AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimene tutunmak

Kahve falında çimene tutunmak

Kahve falında çimene tutunmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayırlı işler yapacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimene tutunmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında çimene tutunmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya tutunmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında urgana tutunmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında merdivene tutunmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kamyona tutunmak duraklama yaşanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir