AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimende yuvarlanmak

Kahve falında çimende yuvarlanmak

Kahve falında çimende yuvarlanmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çimende yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında çimende yuvarlanmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanan birini görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak memur ise terfi edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında araba yuvarlanmak sıkıntılarını aşacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir