AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek eğlenceli ortamlara gireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında çimen üstünde yürümek parasal sıkıntıların son bulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek çok sağlıklı olunacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında islam çimende yürümek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimenli yolda yürümek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çimende yürümek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir