AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve buz görmek

Kahve falında deniz ve buz görmek

Kahve falında deniz ve buz görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işarettir.

Kahve falında deniz ve buz gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kafasının boşalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve buz görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin buz görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında buz denizi görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize düşmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında buz gibi denize girmek makam edineceğine, yeni iş kollarına girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir