AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve bataklık görmek

Kahve falında deniz ve bataklık görmek

Kahve falında deniz ve bataklık görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve bataklık gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında deniz ve bataklık görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında bataklıkta yürümek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında bataklık görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir