AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı su kusmak

Kahve falında sarı su kusmak

Kahve falında sarı su kusmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı su kusmak gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Kahve falında sarı su kusmak para sahibi olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı kusmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk kusmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkte kusmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz su kusmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Kahve falında su gibi kusmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında suya kusmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi su kusmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir