AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize batmak

Kahve falında denize batmak

Kahve falında denize batmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, borçlarının kapacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işarettir.

Kahve falında denize batmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Kahve falında deniz kumuna batmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Kahve falında denize batmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye işaret eder.

Kahve falında denizde dibe batmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde batmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında deniz batmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle denize batmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında denizin içine batmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir