AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kızı tutmak

Kahve falında deniz kızı tutmak

Kahve falında deniz kızı tutmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, asık yüzlerin güleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kısmetin kapanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kızı tutmak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında deniz kızı tutmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın elini tutmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kızının elinden tutmak aile hayatının hayır getireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir