AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, pişman olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak arkasından gıybet edeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabancının elini tutmak günahlara, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak işlerinin iyi gideceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın elini tutmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir