AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının elinden tutmak

Kahve falında kızının elinden tutmak

Kahve falında kızının elinden tutmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, dolandırılacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının elinden tutmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın elinden tutmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak bereketli ve hayırlı olacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak alınganlıkların hasıl olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşenin elinden tutmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak büyük kazançlar elde edileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir