AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işe ve aşa kavuşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, gamsız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok yağmur yağmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir