Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur kar yağdığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top